Iegādājies kādu no uztura speciālistes Ilzes Luteres izstrādātajiem recepšu bukletiem!
Pienu nesaturošu recepšu buklets
RULETEI:
sviests kausēts – 50 g
eritrols pūderī – 4 ēdamkarotes
kakao – 40 g
maltas mandeles – 20 g
cepamais pulveris – 0,5 tējkarotes
saldais krējums – 140 ml
eritrols – 40 g
saldētas (bez sulas) vai svaigas ogas – 100-150 g
DEKORĒŠANAI:
šokolāde ar stēviju
ogas
Olas saputo ar samaltu eritrolu līdz gaisīgai konsistencei.
Izkausē sviestu, pievieno kakao, mandeļu miltus, cepamo pulveri.
Sajauc masas kopā.
Lej uz cepampapīra. Cep 190° 15-20 min.
Kamēr vēl silts sarullē ruleti un atstāj atdzist.
Sajauc krēma sastāvdaļas un sakuļ krēmīgā massā.
Masu ziež uz atdzisušas ruletes, virsū uzliek odziņas un sarullē.
Noliek aukstumā uz pāris stundām.
Gatavu pārlej ar izkausētu šokolādi un dekorē ar ogām.
VIENA GABALIŅA UZTURVĒRTĪBA: 0B – 6, T - 18, OH -5, Kkal - 211
Iegādājies kādu no uztura speciālistes Ilzes Luteres izstrādātajiem recepšu bukletiem!
Pienu nesaturošu recepšu buklets
Pirkumu grozs ir tukšs.