Šokolādes rulete 

RULETEI:

  • olas - 4 gab.
  • sviests kausēts – 50 g

  • eritrols pūderī – 4 ēdamkarotes

  • kakao – 40 g

  • maltas mandeles – 20 g

  • cepamais pulveris – 0,5 tējkarotes

KRĒMAM:

  • filadelfijas siers – 200 g
  • saldais krējums – 140 ml

  • eritrols – 40 g

  • saldētas (bez sulas) vai svaigas ogas – 100-150 g

DEKORĒŠANAI:

  • šokolāde ar stēviju

  • ogas

PAGATAVOŠANA:

  1. Olas saputo ar samaltu eritrolu līdz gaisīgai konsistencei.

  2. Izkausē sviestu, pievieno kakao, mandeļu miltus, cepamo pulveri.

  3. Sajauc masas kopā.

  4. Lej uz cepampapīra. Cep 190° 15-20 min.

  5. Kamēr vēl silts sarullē ruleti un atstāj atdzist.

  6. Sajauc krēma sastāvdaļas un sakuļ krēmīgā massā.

  7. Masu ziež uz atdzisušas ruletes, virsū uzliek odziņas un sarullē.

  8. Noliek aukstumā uz pāris stundām.

  9. Gatavu pārlej ar izkausētu šokolādi un dekorē ar ogām.


ŅEM VĒRĀ!  Galvenā bēda ir neapēst par daudz.

VIENA GABALIŅA UZTURVĒRTĪBA: 0B – 6,  T - 18,  OH -5,  Kkal - 211